Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 200x140 mm |
EAN: | 9788377073711 |
ISBN: | 978-83-7707-371-1 |
Data: | 2021-03-08 |
Cena wydawcy: 15.62 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka z serii Sekrety polskiej kuchni. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Książka "Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni" - Zbigniew Prokopczuk - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2021 r.