Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 190x235 mm |
EAN: | 9788375127065 |
ISBN: | 978-83-7512-706-5 |
Data: | 2012-06-19 |
Opis książki:
Smaczne przekąski i dania główne - mięsne rybne warzywne - w zestawie z tortillą i pikantnymi salsami pyszne desery i koktajle. Mieszanka smaków teksańskich i meksykańskich w apetycznej kuchni pogranicza. Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych jak kuchnia włoska indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów jak jajka wołowina drób ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw a więc na dania z piekarnika ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Książka "Sekrety kuchni Tex-Mex. W kuchni" - Annalisa Strada - oprawa miękka - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2012 r.