pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza

Autor książki:

Jacqueline Vogt, Ingo Swoboda

Dane szczegółowe:
Wydawca: Mak
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 190x220 mm
EAN: 9783863800154
ISBN: 978-3-86380-015-4
Data: 2011-10-28
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

o Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą swieżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
o Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia sie z rybami.
o Pewny sukces.
Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.

Książka "Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza" - Jacqueline Vogt, Ingo Swoboda - oprawa twarda - Wydawnictwo Mak. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2011 r.