Tytuł książki:
Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza
Autor książki:
Jacqueline Vogt, Ingo Swoboda

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Mak |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 190x220 mm |
EAN: | 9783863800154 |
ISBN: | 978-3-86380-015-4 |
Data: | 2011-10-28 |
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
o Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą swieżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
o Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia sie z rybami.
o Pewny sukces.
Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
Książka "Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza" - Jacqueline Vogt, Ingo Swoboda - oprawa twarda - Wydawnictwo Mak. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2011 r.