Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 88 s. |
Wymiar: | 150x220 mm |
EAN: | 9788370737610 |
ISBN: | 978-83-7073-761-0 |
Data: | 2009-03-04 |
Opis książki:
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! * Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy * Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia * Metody wędzenia i wybór właściwego drewna * Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb * 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!
Książka "Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie" - Wolfgang Hauer - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 88 stron i została wydana w 2009 r.