Tytuł książki:
Ryby. Smak Zdrowia
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 190 s. |
Wymiar: | 190x250 mm |
EAN: | 9788327473592 |
ISBN: | 978-83-2747-359-2 |
Data: | 2018-10-19 |
Cena wydawcy: 21.17 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Pieczone, smażone, duszone, marynowane ryby i owoce morza zdecydowanie zbyt rzadko goszczą na naszych stołach. Warto to zmienić odpowiednio przyrządzone są nie tylko bardzo smaczne, ale i niezwykle zdrowe.
Prezentujemy przepisy na znakomite dania z łososia, pstrąga, dorady, krewetek, makreli i ze śledzi, a także wielu innych ryb i owoców morza. Ponadto radzimy, na co zwracać uwagę w sklepie, by ryby były naprawdę świeże, jak je przechowywać oraz prawidłowo oczyszczać.
Książka "Ryby. Smak Zdrowia" - praca zbiorowa - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 190 stron i została wydana w 2017 r.