Tytuł książki:
Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 256 s. |
Wymiar: | 140x140 mm |
EAN: | 9788378440055 |
ISBN: | 978-83-7844-005-5 |
Data: | 2014-07-08 |
Cena wydawcy: 6.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Owoce morza nie bez przyczyny słyną ze swoich wartości odżywczych Są bogate w białko a ryby w tłuste jak makrela czy śledź zawierają dodatkowo dużo wielonienasyconych tłuszczów które pomagają w obniżeniu poziomu cholesterolu. Poradnik kulinarny Ryby i owoce morza to - ponad 100 wspaniałych przepisów - krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami - proste opisy gwarantujące doskonały rezultat - inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
Książka "Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki" - oprawa miękka - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2012 r.