Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 190x235 mm |
EAN: | 9788378447801 |
ISBN: | 978-83-7844-780-1 |
Data: | 2012-06-15 |
Opis książki:
Porady dotyczące potraw z ryb i owoców morza makarony risotta zupy ryby smażone grillowane... Sukces kulinarny zapewniony Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych jak kuchnia włoska indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów jak jajka wołowina drób ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw a więc na dania z piekarnika ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Książka "Ryby i owoce morza. W kuchni" - Franca Feslikenian - oprawa miękka - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2012 r.