pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby i owoce morza. W kuchni

Autor książki:

Franca Feslikenian

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 190x235 mm
EAN: 9788378447801
ISBN: 978-83-7844-780-1
Data: 2012-06-15
Cena wydawcy: 6.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Porady dotyczące potraw z ryb i owoców morza makarony risotta zupy ryby smażone grillowane... Sukces kulinarny zapewniony Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych jak kuchnia włoska indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów jak jajka wołowina drób ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw a więc na dania z piekarnika ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.

Książka "Ryby i owoce morza. W kuchni" - Franca Feslikenian - oprawa miękka - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2012 r.