Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 120x150 mm |
EAN: | 9788377083338 |
ISBN: | 978-83-7708-333-8 |
Data: | 2011-01-21 |
Cena wydawcy: 14.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ryby i owoce morza to ważny element naszego pożywienia stanowiący znakomite antidotum na wiele chorób i dolegliwości. Ich mięso zawiera dużo wysokiej klasy białka oraz witamin i substancji mineralnych a mało soli. Białe mięso ma też niewiele tłuszczu a świeże ryby tłuste dostarczają organizmowi kwasów omega-3 uważanych za niezbędne do zapobiegania choroby wieńcowej a także innym schorzeniom. Poza tym ryby są po prostu smaczne Wypróbuj więc zawarte w tej książce przepisy i delektuj się każdym kęsem.
Książka "Ryby i owoce morza. Ponad 100 wspaniałych przepisów" - Terry Jeavons - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2010 r.