pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby i owoce morza

Autor książki:

Martin Kintrup

Dane szczegółowe:
Wydawca: Muza
Rok wyd.: 2007
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 160x200 mm
EAN: 9788374952637
ISBN: 978-83-7495-263-7
Data: 2006-01-23
Cena wydawcy: 31.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Ryba tylko w piątki? Dzięki tym przepisom ryby z pewnością pojawią się w jadłospisach znacznie częściej - duszone, smażone, w sushi, w postaci klasycznej sałatki śledziowej czy jako egzotyczny mintaj w cieście miodowym. W naszej książce zamieściliśmy przepisy na każdą okazję. Pomogą one Państwu oczarować gości halibutem na piance z martini albo wyrafinowaną solą z czosnkiem niedźwiedzim. A paluszki rybne czy bułeczki z matiasem z pewnością zasmakują także Waszym milusińskim. Rozmaitość: 100 przepisów z całego świata, od potraw klasycznych po wyrafinowane. Ryby dla wszystkich! Najbardziej lubiane ryby na drugie śniadanie, na drobną przekąskę, w zupach, zapiekankach lub na uroczyste okazje. Rozkosz dla podniebienia na każdą kieszeń, dla początkujących i zaawansowanych. Dobre rady dotyczące zakupów i przyrządzania, obróbki produktów świeżych i mrożonych, przepisy błyskawiczne dla bardzo głodnych, pomysły na ciekawe dodatki i zamienniki składników.

Książka "Ryby i owoce morza" - Martin Kintrup - oprawa twarda - Wydawnictwo Muza. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2007 r.