pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby i owoce morza

Autor książki:

Marta Krawczyk

Dane szczegółowe:
Wydawca: SBM
Rok wyd.: 2013
Oprawa: twarda
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788378453321
ISBN: 978-83-7845-332-1
Data: 2013-05-15
pozycja niedostępna

Opis książki:

Ryby pojawiają się na naszych stołach dużo rzadziej niż mięso. Z powodu braku tradycyjnych potraw polskich sporadycznie przyrządzamy także owoce morza. Ale warto pamiętać, że jedne i drugie są bogate w żelazo, a ponadto mają znacznie mniej nasyconych tłuszczów i cholesterolu niż potrawy mięsne. Książka Ryby i owoce morza to zbiór pomysłów zarówno na tradycyjne polskie dania rybne, jak i nowe, zaskakujące sposoby ich przyrządzania. Znalazły się w niej także doskonałe receptury na przygotowanie owoców morza.

Książka "Ryby i owoce morza" - Marta Krawczyk - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2013 r.