Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | SBM |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 170x245 mm |
EAN: | 9788378453321 |
ISBN: | 978-83-7845-332-1 |
Data: | 2013-05-15 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ryby pojawiają się na naszych stołach dużo rzadziej niż mięso. Z powodu braku tradycyjnych potraw polskich sporadycznie przyrządzamy także owoce morza. Ale warto pamiętać, że jedne i drugie są bogate w żelazo, a ponadto mają znacznie mniej nasyconych tłuszczów i cholesterolu niż potrawy mięsne. Książka Ryby i owoce morza to zbiór pomysłów zarówno na tradycyjne polskie dania rybne, jak i nowe, zaskakujące sposoby ich przyrządzania. Znalazły się w niej także doskonałe receptury na przygotowanie owoców morza.Książka "Ryby i owoce morza" - Marta Krawczyk - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2013 r.