Ryby i owoce morza
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 205x255 mm |
EAN: | 9788375443233 |
ISBN: | 978-83-7544-323-3 |
Data: | 2012-03-01 |
Opis książki:
Korzystając z podanych w tej książce przepisów można przygotować w domu różnorodne potrawy z ryb i owoców morza, zarówno świeżych, mrożonych lub wędzonych, z dodatkiem warzyw, owoców, ziół i przypraw. Można też w dowolny sposób, kierując się własnymi upodobaniami, przepisy te modyfikować, dostosowując do własnych potrzeb. Ponieważ ostateczny smak potrawy zależy nie tylko od podstawowych składników, jakimi są w naszej książce ryby i owoce morza, ale także od jakości i ilości użytych jarzyn, owoców, przypraw i ziół, to ich rodzaj lub ilość, a więc właściwy ich dobór, oddajemy w ręce kreatywnego i z dużą wyobraźnią ?kucharza?. Często te same składniki użyte w innych proporcjach potrafi ą całkowicie zmienić smak potrawy. Dlatego warto eksperymentować.
Książka "Ryby i owoce morza" - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2007 r.