pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ryby. Encyklopedia smakosza

Dane szczegółowe:
Wydawca: Świat Książki
Rok wyd.: 2008
Oprawa: twarda
Ilość stron: 160 s.
Wymiar: 210x270 mm
EAN: 9788324705955
ISBN: 978-83-2470-595-5
Data: 2006-01-29
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Ryby i owoce morza są miłe dla naszego podniebienia i zawierają wiele składników odżywczych, m.in. wysokowartościowe białko, witaminy A, D, B oraz nienasycone kwasy tłuszczowe, dzięki którym zachowasz zdrowie, szczupłą sylwetkę i młody wygląd. Podpowiemy Ci, jak wybierać najświeższe ryby, i pokażemy, jak je przyrządzać. Wzbogacimy repertuar Twoich przepisów o receptury na wyśmienite potrawy z całego świata. Odtąd na Twoim stole pojawiać się będą: łosoś z sosem miodowo-koperkowym, okoń królewski z sosem szpinakowo-kokosowym, sałatka śledziowa.

Książka "Ryby. Encyklopedia smakosza" - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2008 r.