Tytuł książki:
Ryby. Encyklopedia smakosza
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 210x270 mm |
EAN: | 9788324705955 |
ISBN: | 978-83-2470-595-5 |
Data: | 2006-01-29 |
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ryby i owoce morza są miłe dla naszego podniebienia i zawierają wiele składników odżywczych, m.in. wysokowartościowe białko, witaminy A, D, B oraz nienasycone kwasy tłuszczowe, dzięki którym zachowasz zdrowie, szczupłą sylwetkę i młody wygląd. Podpowiemy Ci, jak wybierać najświeższe ryby, i pokażemy, jak je przyrządzać. Wzbogacimy repertuar Twoich przepisów o receptury na wyśmienite potrawy z całego świata. Odtąd na Twoim stole pojawiać się będą: łosoś z sosem miodowo-koperkowym, okoń królewski z sosem szpinakowo-kokosowym, sałatka śledziowa.
Książka "Ryby. Encyklopedia smakosza" - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2008 r.