Tytuł książki:
Ratatuj. Tak wielu kucharzy
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Egmont |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 48 s. |
Wymiar: | 200x270 mm |
EAN: | 9788323781677 |
ISBN: | 978-83-2378-167-7 |
Data: | 2006-01-23 |
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Remy marzy o karierze wielkiego kucharza. Dwie rzeczy stoją mu na przeszkodzie - niechętna rodzina i to, iż jest szczurem. Nasz bohater jednak się tym nie zraża i dzielnie dąży do realizacji celu. Zbieg okoliczności sprawia, że trafia on do kanałów mieszczących się dokładnie pod ekskluzywną paryską restauracją. Początkowo Remy nie jest w lokalu mile widziany, ale pasja gotowania bierze górę nad różnicami gatunkowymi. Wkrótce cały kulinarny światek zostaje wywrócony do góry nogami...
Książka "Ratatuj. Tak wielu kucharzy" - oprawa twarda - Wydawnictwo Egmont. Książka posiada 48 stron i została wydana w 2007 r.