Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Księgarnia św. Jacka |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 190 s. |
Wymiar: | 210x255 mm |
EAN: | 9788370309961 |
ISBN: | 978-83-7030-996-1 |
Data: | 2016-06-03 |
Cena wydawcy: 48.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
A w niej potrawy na Wielki Post, Wielkanoc, majówki, a także przepisy inspirowane podróżami autora. Chcąc zachęcić Was do kupna tej książki przedstawiamy fragment Motta naszego mistrza kuchni.Najważniejsze jest dla mnie, żeby robić to, co kocham. To właśnie robię.
Książka "Rączka gotuje na beztydziyń i świynta. Wiosna, lato" - Remigiusz Rączka - oprawa twarda - Wydawnictwo Księgarnia św. Jacka. Książka posiada 190 stron i została wydana w 2016 r.