Tytuł książki:
Raclette i fondue
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Muza |
Rok wyd.: | 2004 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 170x210 mm |
EAN: | 9788373196049 |
ISBN: | 83-7319-604-8 |
Data: | 2006-11-14 |
Cena wydawcy: 31.50 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Dania z raclette i fondue przyrządza się przy stole, a każdy ze stołowników może sam wybrać składniki, które trafią na jego patelenkę lub widelczyk. Książka dla wszystkich tych, którzy lubią intymne kolacje we dwoje i luźne spotkania w większym towarzystwie. Autorki zebrały w niej przepisy na ciekawe dania z raclette i fondue: 100 przepisów na potrawy, od prostych po wyrafinowane, od klasycznych po azjatyckie. Uzupełnia je wiele ilustrowanych informacji o naczyniach i dodatkach. Ponadto w książce zamieszczono dobre rady oraz rozdział dotyczący wykwintnych przystawek, kremowych dipów i sosów oraz orzeźwiających koktajli.
Książka "Raclette i fondue" - oprawa miękka - Wydawnictwo Muza. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2004 r.