Tytuł książki:
Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Autor książki:
Sławomir Sojak, Ryszard Kotaś
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, PWE |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 328 s. |
Wymiar: | 160x240 mm |
EAN: | 9788320817751 |
ISBN: | 978-83-2081-775-1 |
Data: | 2006-02-09 |
Cena wydawcy: 59.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili:
- cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej,
- rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii,
- rentowność i koszty w tych branżach,
- zysk i politykę cenową,
- budżetowanie,
- zarządzanie gotówką i kapitałem,
- decyzje inwestycyjne.
Książka "Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii" - Sławomir Sojak, Ryszard Kotaś - oprawa miękka - Wydawnictwo Polskie Ekonomiczne, PWE. Książka posiada 328 stron i została wydana w 2008 r.