pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2011
Oprawa: miękka
Ilość stron: 320 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375443493
ISBN: 978-83-7544-349-3
Data: 2011-09-07
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zbiór pytań i testów przygotowujących do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej to pozycja przeznaczona dla uczniów techników uzupełniających i szkół policealnych o profilu gastronomicznym przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Podręcznik „Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej” - oprawa miękka - Wydawca: REA.