podręcznik:
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
autor:
Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 320 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788375443493 |
ISBN: | 978-83-7544-349-3 |
Data: | 2011-09-07 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Zbiór pytań i testów przygotowujących do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej to pozycja przeznaczona dla uczniów techników uzupełniających i szkół policealnych o profilu gastronomicznym przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Podręcznik „Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej” - oprawa miękka - Wydawca: REA.