Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 147x208 mm |
EAN: | 9788374692366 |
ISBN: | 83-7469-236-7 |
Data: | 2006-05-11 |
Cena wydawcy: 14.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ziemniaki - znane w Polsce także pod nazwami grule, rzepy, kartofle, pyry - to jedno z najpopularniejszych warzyw na świecie. Swoją karierę zawdzięczają przede wszystkim wszechstronnemu zastosowaniu w kuchni. Różnorodność i smak potraw sporządzonych z brązowoszarych bulw znacznie przewyższają ich walory estetyczne.
Książka "Pyry, ziemniaki, kartofle" - Halina Jachowska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2006 r.