pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 112 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788377070734
ISBN: 978-83-7707-073-4
Data: 2011-10-10
pozycja niedostępna

Opis książki:

Śledzie w dawnej kuchni polskiej były najpopularniejszymi rybami morskimi. Nie tylko przyrządzano je w dni postne, ale także podawano w formie przystawek na przyjęciach. W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na przekąski i dania obiadowe ze śledzi świeżych, solonych oraz marynowanych. Znajdziesz tu tatara ze śledzia, rolmopsy, sałatkę śledziową ze śliwkami, smażone śledzie faszerowanie i wiele innych specjałów.

Książka "Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2011 r.