Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788377071519 |
ISBN: | 978-83-7707-151-9 |
Data: | 2012-11-12 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Z Przysmakami wiejskiej masarni bez trudu przyrządzisz wyborne wędliny, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz! Autor niniejszej książki podaje przepisy na kiełbasy - np. węgierską czy frankfurterki - oraz mięsa gotowane, pieczone i wędzone - np. baleron czy polędwicę. Ponadto prezentuje receptury na rozmaite kaszanki, wątrobianki, salcesony i pasztety.Publikację otwiera rozdział, w którym znajdziesz niezbędne informacje na temat wyrobu wędlin w warunkach domowych.
Książka "Przysmaki wiejskiej masarni" - Zbigniew Prokopczuk - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2012 r.