Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DRAGON |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 288 s. |
Wymiar: | 210x285 mm |
EAN: | 9788381726948 |
ISBN: | 978-83-8172-694-8 |
Data: | 2021-01-18 |
Opis książki:
Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.
W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.
Książka "Przysmaki kuchni myśliwskiej" - Henryk Dębski - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 288 stron i została wydana w 2021 r. Cena 90.69 zł. Zapraszamy na zakupy!