Tytuł książki:
Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 140x205 mm |
EAN: | 9788377071083 |
ISBN: | 978-83-7707-108-3 |
Data: | 2012-02-07 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) - zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki - babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.
Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
Książka "Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2012 r.