Przetwory. Niepowtarzalne przepisy dla smakoszy
Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Buchmann |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 210x255 mm |
EAN: | 9788378818632 |
ISBN: | 978-83-7881-863-2 |
Data: | 2013-07-01 |
Opis książki:
W tej książce zgromadziliśmy niektóre z naszych ulubionych przepisów na dżemy, galaretki, marmolady, marynaty, czatneje, sosy i wiele innych przetworów, a także mnóstwo porad, jak je wykorzystywać. Znajdziesz tu wszystko: od dżemu z jagód do sosu z cukinii, od konfitur z fig po marynowane szparagi i dodatkowo wiele kombinacji, które staną się podstawą twojej spiżarni. Ponieważ mamy wiele lat wspólnych doświadczeń, a nawet zdobyliśmy różne nagrody w konkursach kulinarnych, dzielimy się naszą wiedzą, dając rady i przydatne wskazówki. Gdy zaczniesz myśleć o robieniu przetworów, odkryjesz, że możliwości w tym zakresie są niemalże nieograniczone. Mamy nadzieję, że korzystając z tego przewodnika, zaczniesz znajdować przyjemność w robieniu przetworów w takim stopniu, w jakim my ją znajdujemy.
Książka "Przetwory. Niepowtarzalne przepisy dla smakoszy" - Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field - oprawa miękka - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2013 r.