pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Przetwory na 100 sposobów

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 12 s.
Wymiar: 170x220 mm
EAN: 9788377071366
ISBN: 978-83-7707-136-6
Data: 2012-06-14
pozycja niedostępna

Opis książki:

Domowe zaprawianie owoców, warzyw i grzybów od pewnego czasu znów stało się popularne. Przekonaliśmy się bowiem, że samodzielnie przygotowane marynaty czy dżemy są tańsze, zdrowsze i smaczniejsze od tych ze sklepu.

W niniejszej książce zebraliśmy całą gamę receptur na dżemy, konfitury, powidła, galaretki, marynaty, chutneye, a także kiszone warzywa i owoce.

Jesteśmy przekonani, że wiele ciekawych pomysłów znajdą tu zarówno osoby dopiero zaczynające robić przetwory, jak i ci wszyscy, którzy od lat zapełniają swoje spiżarnie pysznościami zamkniętymi w słoikach.

Książka "Przetwory na 100 sposobów" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 12 stron i została wydana w 2012 r.