Przetwory domowe. Wydanie specjalne 4(14)/2010
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 176 s. |
Wymiar: | 160x230 mm |
EAN: | 9788376484242 |
ISBN: | 978-83-7648-424-2 |
Data: | 2010-07-15 |
Opis książki:
Zabiegani, często nie mamy czasu na przygotowanie domowych przetworów.
Oprócz tego słoik dżemu, konfitury, marynaty czy pikantny sos można kupić w każdym sklepie. To prawda, jednak warto pamiętać, że wszystkie przetwory przygotowane przemysłowo są konserwowane chemicznie i na dodatek drożeją z miesiąca na miesiąc. Kto z nas nie lubi podjadać smakowitego dżemu czy aromatycznych konfitur prosto ze słoika? Słodkie i pikantne przetwory domowej roboty są nie tylko codziennym smakołykiem, ale także efektownym dodatkiem na małe i większe przyjęcia. Dlatego proponujemy ponad 160 przepisów na dżemy, kompoty, konfitury, marmolady, marynaty i kiszonki domowej roboty.
Książka "Przetwory domowe. Wydanie specjalne 4(14)/2010" - oprawa miękka - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2010 r.