Przekąski na imprezę. Łatwiejsze niż myślisz. Canapes tapas fondue sushi
Tomas Garcia, Abigail Brown, Melissa Webb, Michele Gomes
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Gruner+Jahr, G+J |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 284 s. |
Wymiar: | 210x210 mm |
EAN: | 9788362343300 |
ISBN: | 978-83-62343-30-0 |
Data: | 2011-06-29 |
Opis książki:
Doskonała książka kucharska zarówno dla amatorów jak i bardziej doświadczonych szefów kuchni poszukujących nowych i oryginalnych pomysłów na potrawy podawane podczas przyjęć imprez i spotkań towarzyskich Zawiera ponad 150 inspirujących przepisów począwszy od krewetek w tempurze i ostrych albondicas pulpeciki w sosie pomidorowym na kalifornijskich hand rolls i klasycznym serowym fondue kończąc. Dzięki prostym dokładnym przepisom samodzielne wykonanie potraw jest łatwiejsze niż myślisz. Przydatne informacje o najważniejszych składnikach i niezbędnym sprzęcie kuchennym sprawią że nie będziesz potrzebować żadnej innej książki aby urządzić niezapomniane przyjęcie. ABIGAIL BROWN i MELISSA WEBB rozpoczynały swą karierę od pracy w firmie cateringowej i pracowały wspólnie przez dziesięć lat. Obecnie Melissa jest właścicielką własnej firmy cateringowej a Abigail pracuje jako konsultant ds. żywieniowych. TOMS GARCA jest pisarzem i nauczycielem. Jest częstym gościem kraju Basków w Hiszpanii skąd pochodzi rodzina jego żony. Po zakończeniu pracy na stanowisku dyrektora ds. artystycznych magazynu Cosmopolitan MICHELE GOMES prowadzi własne studio projektowe Ching-Chong-Cha w Afryce Południowej.
Książka "Przekąski na imprezę. Łatwiejsze niż myślisz. Canapes tapas fondue sushi" - Tomas Garcia, Abigail Brown, Melissa Webb, Michele Gomes - oprawa miękka - Wydawnictwo Gruner+Jahr, G+J. Książka posiada 284 stron i została wydana w 2011 r.