Tytuł książki:
Przechowywanie i konserwowanie żywności. Zamrażanie, marynowanie, wekowanie
Autor książki:
Gabriele Lehari
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 126 s. |
Wymiar: | 130x190 mm |
EAN: | 9788370734367 |
ISBN: | 83-7073-436-7 |
Data: | 2006-01-10 |
Cena wydawcy: 18.15 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej. Praktyczne porady o metodach konserwowania i przechowywania mięsa, ryb, owoców, warzyw, nabiału. Orginalne pomysły na potrawy z samodzielnie zakonserwowanych produktów.
Książka "Przechowywanie i konserwowanie żywności. Zamrażanie, marynowanie, wekowanie" - Gabriele Lehari - oprawa miękka - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 126 stron i została wydana w 2006 r.