pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Przechowywanie i konserwowanie żywności. Zamrażanie, marynowanie, wekowanie

Autor książki:

Gabriele Lehari

Dane szczegółowe:
Wydawca: Multico
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 126 s.
Wymiar: 130x190 mm
EAN: 9788370734367
ISBN: 83-7073-436-7
Data: 2006-01-10
Cena wydawcy: 18.15 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej. Praktyczne porady o metodach konserwowania i przechowywania mięsa, ryb, owoców, warzyw, nabiału. Orginalne pomysły na potrawy z samodzielnie zakonserwowanych produktów.

Książka "Przechowywanie i konserwowanie żywności. Zamrażanie, marynowanie, wekowanie" - Gabriele Lehari - oprawa miękka - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 126 stron i została wydana w 2006 r.