pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Produkcja zwierzęca cz. 3. Podręcznik

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 184 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375441123
ISBN: 978-83-7544-112-3
Data: 2010-03-19
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i postawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w dwóch częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.
W części 3 podręcznika podano informacje dotyczące: - produkcji zwierzęcej w rolnictwie ekologicznym; - elementów hodowli zwierząt z uwzględnieniem genetyki, rejestrowania i znakowania; - formalno-prawnych podstaw chowu zwierząt, profilaktyki weterynaryjnej, obrotu zwierzętami i ich produktami.

Podręcznik „Produkcja zwierzęca cz. 3. Podręcznik” - oprawa miękka - Wydawca: REA.