pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 368 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375441116
ISBN: 978-83-7544-111-6
Data: 2010-03-19
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.
Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.
W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw - chowu i hodowli bydła; - chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni; - produkcji drobiarskiej.

Podręcznik „Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik” - oprawa miękka - Wydawca: REA.