podręcznik:
Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 368 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788375441116 |
ISBN: | 978-83-7544-111-6 |
Data: | 2010-03-19 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe.
Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.
W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw - chowu i hodowli bydła; - chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni; - produkcji drobiarskiej.
Podręcznik „Produkcja zwierzęca cz. 2. Podręcznik” - oprawa miękka - Wydawca: REA.