Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian. Tradycyjna Medycyna Chińska w kuchni
Anna Czelej
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Vital |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 246 s. |
Wymiar: | 140x200 mm |
EAN: | 9788381680219 |
ISBN: | 978-83-8168-021-9 |
Data: | 2019-02-01 |
Opis książki:
Według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej to co jemy, powinno być zgodne z naturą żywiołów, które odpowiadają pięciu smakom. Autorka, która jest propagatorką życia zgodnego z filozofią Wschodu, prezentuje wiele prostych i sprawdzonych sposobów na przyrządzanie potraw zgodnie z kuchnią Pięciu Przemian. Poznasz 200 przepisów na sosy, pasty do kanapek, pasztety, zapiekanki, sałatki, zupy, ryby, dania mięsne i warzywne, jajka oraz desery. Przygotowanie posiłków zgodnie z naturalnym obiegiem energii w przyrodzie, wpłynie pozytywnie na zdrowie calej Twojej rodziny i posmakuje wszystkim domownikom. Dzięki zmianom w sposobie gotowania odzyskasz energię a także osiągniesz harmonię. Wspaniałym dodatkiem jest dołączona plansza z produktami diety Pięciu Przemian, która będzie nieocenioną pomocą.
Książka "Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian. Tradycyjna Medycyna Chińska w kuchni" - Anna Czelej - oprawa miękka - Wydawnictwo Vital. Książka posiada 246 stron i została wydana w 2019 r.