podręcznik:
Pracownia gastronomiczna. Praktyczna nauka zawodu. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz
autor:
Anna Kmiołek-Gizara
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 248 s. |
Wymiar: | 205x285 mm |
EAN: | 978830214975751 |
ISBN: | 978-83-0214-975-7 |
Data: | 2015-09-02 |
69.44
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.
Podręcznik „Pracownia gastronomiczna. Praktyczna nauka zawodu. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 69.44 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.