Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wiedza i Życie |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 62 s. |
Wymiar: | 160x210 mm |
EAN: | 9788371843433 |
ISBN: | 83-7184-343-7 |
Data: | 2014-07-30 |
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Grzyby - leśne, hodowlane, świerze, suszone, marynowane - różne i w każdej postaci mogą być użyte do przygotowania wielu potraw. Można je przyrządzić same albo łączyć z innymi składnikami, takimi jak mięso. Trzeba tylko wiedzieć, jakie grzyby wybrać i co można z nich zrobić.Książka zawiera wskazówki, jak kupować, przechowywać i przyrządzać grzyby. Wśród kilkudziesięciu propozycji smacznych potraw z grzybów są przepisy zarówno na potrawy łatwe do wykonania, jak i te bardziej pracochłonne, których smak i aromat są jednak warte wysiłku.
Książka "Potrawy z grzybów" - Cornelia Schinharl - oprawa miękka - Wydawnictwo Wiedza i Życie. Książka posiada 62 stron i została wydana w 2005 r.