pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Potrawy z grzybów

Autor książki:

Cornelia Schinharl

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: Wiedza i Życie
Rok wyd.: 2005
Oprawa: miękka
Ilość stron: 62 s.
Wymiar: 160x210 mm
EAN: 9788371843433
ISBN: 83-7184-343-7
Data: 2014-07-30
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Grzyby - leśne, hodowlane, świerze, suszone, marynowane - różne i w każdej postaci mogą być użyte do przygotowania wielu potraw. Można je przyrządzić same albo łączyć z innymi składnikami, takimi jak mięso. Trzeba tylko wiedzieć, jakie grzyby wybrać i co można z nich zrobić.

Książka zawiera wskazówki, jak kupować, przechowywać i przyrządzać grzyby. Wśród kilkudziesięciu propozycji smacznych potraw z grzybów są przepisy zarówno na potrawy łatwe do wykonania, jak i te bardziej pracochłonne, których smak i aromat są jednak warte wysiłku.

Książka "Potrawy z grzybów" - Cornelia Schinharl - oprawa miękka - Wydawnictwo Wiedza i Życie. Książka posiada 62 stron i została wydana w 2005 r.