Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wiedza i Życie |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 160x200 mm |
EAN: | 9788371843358 |
ISBN: | 83-7184-335-6 |
Data: | 2006-11-13 |
Cena wydawcy: 16.13 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Cukinie i bakłażany, tak popularne w kuchni śródziemnomorskiej, doskonale komponują się w potrawach z mięsem, rybami, ziołami, a także z innymi warzywami. Można z nich przyrządzać smaczne i lekkie dania zarówno na zimno, jak i na gorąco. Książka zawiera porady, jak wybierać dojrzałe cukinie i bakłażany, jak je przechowywać oraz przyrządzać. Wśród przepisów znalazły się propozycje dań wegetariańskich.
Książka "Potrawy z cukini i bakłażanów" - Cornelia Schinharl - oprawa miękka - Wydawnictwo Wiedza i Życie. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2005 r.