Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Ad Oculos |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 117x168 mm |
EAN: | 9788360222713 |
ISBN: | 978-83-6022-271-3 |
Data: | 2008-11-18 |
Cena wydawcy: 5.78 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Mleko to najstarszy, najbardziej naturalny pokarm i składnik wielu potraw. Nieprzebrane źródło związków i substancji tyleż niezbędnych dla życia, co dla normalnego rozwoju każdego organizmu i budowy jego sił witalnych. W naszym kraju, od kilkudziesięciu lat, niedoceniane, niemodne, a niekiedy nawet postponowane.
Książka "Potrawy mleczne z jaj i serów" - Marta Hydzik-Żmuda - oprawa miękka - Wydawnictwo Ad Oculos. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2008 r.