Tytuł książki:
Pory roku na talerzu
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Arti |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 304 s. |
Wymiar: | 311x216 mm |
EAN: | 9788377402450 |
ISBN: | 978-83-7740-245-0 |
Data: | 2014-05-29 |
Cena wydawcy: 49.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kulinarne upodobania zmieniają się wraz z porami roku. Wiosną z niecierpliwością wypatrujemy na straganach młodych warzyw. Latem rozkoszujemy się sezonowymi owocami i chętnie przyrządzamy dania z grilla. A gdy nastaną jesienne słoty i zimowe mrozy, nabieramy apetytu na rozgrzewające, syte posiłki.Przepisy zawarte w tej książce pomogą dostosować domowe menu do kalendarza. Znajdą tu Państwo m.in. szparagi z boczkiem na roszponce, knedle z morelami, risotto z grzybami i pożywną zupę z pulpetami. Z pewnością oczarują Państwo tymi przysmakami zarówno domowników, jak i gości.
Książka "Pory roku na talerzu" - oprawa twarda - Wydawnictwo Arti. Książka posiada 304 stron i została wydana w 2014 r.