Tytuł książki:
Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Axel Springer Polska |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 145x210 mm |
EAN: | 9788378138631 |
ISBN: | 978-83-7813-863-1 |
Data: | 2017-02-07 |
Cena wydawcy: 2.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Coraz chętniej wracamy do tradycyjnych polskich potraw i poszukujemy specjałów kuchni regionalnych. Ich niezwykły smak wynika z wysokiej jakości rodzimych produktów i oryginalnych sposobów przyrządzania.Polska kuchnia regionalna zadziwia bogactwem i różnorodnością składników czerpanych wprost z natury. Warto wymienić choćby kapustę kiszoną i ogórki kiszone zsiadłe mleko naturalne miody dorodne owoce warzywa ryby owoce leśne czy grzyby.
W książce Polska kuchnia regionalna znajdziesz kilkadziesiąt przepisów na potrawy regionalne z całej Polski zupy dania główne i desery.
Książka "Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015" - praca zbiorowa - oprawa miękka - Wydawnictwo Axel Springer Polska. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2015 r.