Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Parma Press |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 170x160 mm |
EAN: | 9788377770627 |
ISBN: | 978-83-7777-062-7 |
Data: | 2011-07-18 |
Cena wydawcy: 25.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny domowe przetwory z owoców i warzyw wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków.
Książka "Polish Cooking / Kuchnia Polska" - Izabella Byszewska - oprawa twarda - Wydawnictwo Parma Press. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2011 r.