Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Scientifica |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 778 s. |
Wymiar: | 150x225 mm |
EAN: | 9788393652716 |
ISBN: | 978-83-9365-271-6 |
Data: | 2015-08-05 |
Cena wydawcy: 157.60 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka ta stanowi jeden z elementów edukacyjnych Europejskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego i Metabolizmu (ESPEN), uzupełniających inne aktywności naukowe, takich jak Kurs Podstawowy z zakresu żywienia klinicznego oraz kursy LLL (Life-Long Learning Programme). Studenci medycyny, dietetycy, pielęgniarki i pielęgniarze oraz lekarze znajdą w niej odpowiedzi na codzienne pytania. Z tego powodu powinna ona znaleźć swoje miejsce w dyżurkach lekarskich oraz biurkach lekarzy-praktyków, szukających odpowiedzi na tematy z zakresu żywienia.
Książka "Podstawy żywienia klinicznego" - Lubos Sobotka (red.) - oprawa miękka - Wydawnictwo Scientifica. Książka posiada 778 stron i została wydana w 2013 r.