podręcznik:
Podstawy żywienia człowieka. Podstawy żywienia i higieny. Poradnik metodyczny
autor:
Cezary Skalski
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 108 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788375442618 |
ISBN: | 978-83-7544-261-8 |
Data: | 2011-06-21 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi zbiór niezbędnych dla nauczyciela informacji i pomocy metodycznych ułatwiających realizację treści przewidzianych w programie nauczania.
Podręcznik „Podstawy żywienia człowieka. Podstawy żywienia i higieny. Poradnik metodyczny” - oprawa miękka - Wydawca: REA.