pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Podstawy żywienia człowieka. Podstawy żywienia i higieny. Poradnik metodyczny

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 108 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375442618
ISBN: 978-83-7544-261-8
Data: 2011-06-21
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi zbiór niezbędnych dla nauczyciela informacji i pomocy metodycznych ułatwiających realizację treści przewidzianych w programie nauczania.

Podręcznik „Podstawy żywienia człowieka. Podstawy żywienia i higieny. Poradnik metodyczny” - oprawa miękka - Wydawca: REA.