pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 168 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302167812
ISBN: 978-83-0216-781-2
Data: 2017-04-07
69.72 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis podręcznika:

Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.

Podręcznik „Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 69.72 zł. Zapraszamy na zakupy!