pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Podstawy dekorowania ciast

Autor książki:

Rachel Brown

Dane szczegółowe:
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788325800765
ISBN: 978-83-2580-076-5
Data: 2009-03-27
pozycja niedostępna

Opis książki:

Autorka, amerykańska specjalistka od słodkich wypieków, ujawnia wszystkie sekrety ozdabiania i atrakcyjnego podawania tortowych slodkości! Obejmuje takie zagadnienia, jak niezbędne wyposażenie, wykładanie form, przepisy na pyszne ciasta (m.in. przepisy odpowiednie dla osób cierpiących na alergie i nietolerancje pokarmowe) oraz instrukcje krok po kroku, jak dekorować ciasta na dziesiątki sposobów. Poznasz tajniki pracy z marcepanem i lukrem, opanujesz takie techniki, jak karbowanie, wycinanki i wyciskanie wzorów. A gdy nabierzesz wprawy, możesz się zabrać za przepiękne piętrowe torty! Dowiesz się, jak je przechowywać, transportować i porcjować .

Książka "Podstawy dekorowania ciast" - Rachel Brown - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 128 stron i została wydana w 2009 r.