Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Książka i Wiedza |
Rok wyd.: | 2003 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 304 s. |
Wymiar: | 140x200 mm |
EAN: | 9788305133104 |
ISBN: | 83-05-13310-9 |
Data: | 2006-01-14 |
Cena wydawcy: 33.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Pasjonująca opowieść o najwspanialszej kuchni świata - kuchni francuskiej. Poznasz sekrety kulinarne różnych regionów Francji, kraju o najbogatszej kulturze kulinarnej. Dowiesz się m.in., jak Francuzi podchodzą do kompozycji dań, jak łączą smaki, by w gotowej potrawie uzupełniały się lub kontrastowały, jak dobierać wina do potraw. Dodatkową atrakcją - najciekawsze przepisy na najsmaczniejsze potrawy, które zaspokoją gust i apetyt wszystkich smakoszy.
Książka "Podróż po stołach Francji" - Ludwik Lewin - oprawa twarda - Wydawnictwo Książka i Wiedza. Książka posiada 304 stron i została wydana w 2003 r.