Tytuł książki:
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 200x140 mm |
EAN: | 9788377073681 |
ISBN: | 978-83-7707-368-1 |
Data: | 2021-03-17 |
Cena wydawcy: 15.62 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka z serii Sekrety polskiej kuchni. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.
Książka "Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni" - praca zbiorowa - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2021 r.