pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2021
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 200x140 mm
EAN: 9788377073681
ISBN: 978-83-7707-368-1
Data: 2021-03-17
Cena wydawcy: 15.62 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka z serii Sekrety polskiej kuchni. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.

Książka "Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni" - praca zbiorowa - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2021 r.