pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Pieczywo, smalce, masła, pasty, konfitury

Dane szczegółowe:
Wydawca: Muza
Rok wyd.: 2007
Oprawa: twarda
Ilość stron: 160 s.
Wymiar: 130x200 mm
EAN: 9788374950794
ISBN: 978-83-7495-079-4
Data: 2006-01-09
Cena wydawcy: 31.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Nie samym chlebem człowiek żyje? Oczywiście- zdecydowanie tym, czego brakuje jest jego delikatne przykrycie! W książce tej można znaleźć przepisy na międzynarodowe specjalności- od chleba z daktylami do chrupiącego chleba z glinianej doniczki, od konfitur o smaku mango, doprawianych imbirem, do masła z krewetek. Obojętnie, czy śniadanie, kolacja, piknik, czy też przyjemny wieczór przy lampce wina- przepisy zawarte w tej książce z pewnością zaspokoją wyrafinowane potrzeby naszego podniebienia o każdej porze. Wokół globu: 100 przepisów na międzynarodowe specjały w zakresie past i pieczywa na każdą okoliczność Krok po kroku: Dzięki naszym wskazówkom zyskasz najważniejsze informacje dotyczące rodzajów mąk, przypraw do pieczywa, ciasta drożdżowego oraz zaczynu. Po prostu smacznie: Dodatkowe informacje, jak wyczarować posiłek z czerstwego chleba, jak właściwie gotować marmoladę oraz jak sprawić, pieczywo i smarowidła nadawały się na podróż.

Książka "Pieczywo, smalce, masła, pasty, konfitury" - oprawa twarda - Wydawnictwo Muza. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2007 r.