pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Pieczenie rolady kotlety i inne mięsne fantazje

Autor książki:

Grzegorz Labuda

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788377070123
ISBN: 978-83-7707-012-3
Data: 2010-05-19
pozycja niedostępna

Opis książki:

W niniejszej publikacji znajdziesz przepisy na smakowite pieczenie, rolady, kotlety i inne specjały z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a także jagnięciny.
Są wśród nich dania odpowiednie na co dzień, których przyrządzenie nie wymaga ani dużo czasu, ani wielu składników - np. bitki wieprzowe z owocami leśnymi - oraz wykwintne potrawy, idealne na uroczyste okazje - np. medaliony cielęce ze szparagami i z szałwią.
Prezentowane receptury poleca renomowany szef kuchni Grzegorz Labuda, który prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Platinum Palace we Wrocławiu.

Książka "Pieczenie rolady kotlety i inne mięsne fantazje" - Grzegorz Labuda - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2010 r.