Tytuł książki:
Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 200x140 mm |
EAN: | 9788377073667 |
ISBN: | 978-83-7707-366-7 |
Data: | 2021-03-08 |
Cena wydawcy: 15.62 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka z serii Sekrety polskiej kuchni. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy przepisy na zupy, sosy, sałatki oraz przetwory z grzybów.
Książka "Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni" - praca zbiorowa - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2021 r.