pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Pasty kremy i dipy

Autor książki:

Rosemarie Zehetgruber

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788372438270
ISBN: 978-83-7243-827-0
Data: 2010-06-17
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Pasty przygotowuje się w mgnieniu oka. Bez względu na to czy są słodkie pikantne czy łagodne zawsze smakują wyśmienicie. Autorka książki podaje swoje przepisy na najlepsze klasyczne szybkie ekstrawaganckie i słodkie pasty dipy i kremy. Ze świeżymi serami zbożami warzywami owocami orzechami są idealne dla tych którzy szukają urozmaiconej alternatywy dla chleba z masłem kiełbasą czy serem. Sycące pasty mięsne i rybne mogą stanowić także smaczny dodatek do obiadów. W książce zawarto przepisy na pyszne pasty sosy kremy i dipy - idealne dla zwolenników zdrowego odżywiania się informacje dotyczące wartości odżywczych poszczególnych składników tych rarytasów przepisy na warianty danego dania i propozycje różnych zestawień smakowych oraz porady dotyczące sposobów podawania tych smakołyków.

Książka "Pasty kremy i dipy" - Rosemarie Zehetgruber - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2010 r.