Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | RM |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788372438270 |
ISBN: | 978-83-7243-827-0 |
Data: | 2010-06-17 |
Opis książki:
Pasty przygotowuje się w mgnieniu oka. Bez względu na to czy są słodkie pikantne czy łagodne zawsze smakują wyśmienicie. Autorka książki podaje swoje przepisy na najlepsze klasyczne szybkie ekstrawaganckie i słodkie pasty dipy i kremy. Ze świeżymi serami zbożami warzywami owocami orzechami są idealne dla tych którzy szukają urozmaiconej alternatywy dla chleba z masłem kiełbasą czy serem. Sycące pasty mięsne i rybne mogą stanowić także smaczny dodatek do obiadów. W książce zawarto przepisy na pyszne pasty sosy kremy i dipy - idealne dla zwolenników zdrowego odżywiania się informacje dotyczące wartości odżywczych poszczególnych składników tych rarytasów przepisy na warianty danego dania i propozycje różnych zestawień smakowych oraz porady dotyczące sposobów podawania tych smakołyków.
Książka "Pasty kremy i dipy" - Rosemarie Zehetgruber - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2010 r.