Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.10. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 308 s. |
Wymiar: | 205x300 mm |
EAN: | 9788302150425 |
ISBN: | 978-83-0215-042-5 |
Data: | 2015-09-23 |
Opis podręcznika:
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.
Podręcznik „Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.10. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 53.88 zł. Zapraszamy na zakupy!