pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 232 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 978830211914951
ISBN: 978-83-0211-914-9
Data: 2011-07-15
Cena wydawcy: 43.20 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011

Podręcznik „Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2” - oprawa twarda - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.