Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 232 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 978830211914951 |
ISBN: | 978-83-0211-914-9 |
Data: | 2011-07-15 |
Cena wydawcy: 43.20 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011
Podręcznik „Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2” - oprawa twarda - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.