Omega 3. Omega 6
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2020 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
EAN: | 9788377073308 |
ISBN: | 978-83-7707-330-8 |
Data: | 2021-03-22 |
Opis książki:
Coraz więcej osób boryka się ze zbyt wysokim poziomem cholesterolu LDL we krwi, który prowadzi do poważnych schorzeń miażdżycy, zawału, choroby wieńcowej Jak zatem zadbać o prawidłowy cholesterol, zredukować poziom tego złego, a podnieść tego dobrego? Przede wszystkim należy dostarczać organizmowi odpowiedniej ilości wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, czyli omega-3 i omega-6!
Z naszej książki dowiesz się, które produkty zawierają najwięcej tych niezwykle zdrowych tłuszczów, a także w jaki sposób przyrządzać z nich posiłki, aby miały maksimum wartości odżywczych. Przekonaj się, jak wiele różnorodnych dań można skomponować, wykorzystując ryby, awokado, orzechy czy ziarna.
Książka "Omega 3. Omega 6" - praca zbiorowa - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2020 r.